Slantevikkveite til Åpen Gård Norsk Sjømat

On 5. april 2013 by admin

Nærmere 1000 små og store opplevde stort mangfold av sjømat på Geitmyra matkultursenter søndag 17. mars. Gleden over å kunne ta på sjøstjerner og krabber, lage egen sushi og kaviar, smake på tang, teltrøkt laks og ovnsbakt kveite og blåskjell var stor!

Vi takker alle frivillige som hjalp til og takker Georg A. Nilsen for flott fiskedisk og mye kunnskap, Eirik Sevaldsen for fortellinger om- og smak av klippfisk, Arne Austbø for at han lærte alle å lage maki, Norge Skjell for mengder med flotte blåskjell, Lerøy for fin-fin laks som ble røkt i telt og skap, King Oscar for prima brieslinger og sardiner, Sogn aqua for kveite av beste slag, Åpent bakeri og Kaffa. Og ikke minst Norges sjømatråd, Fiskeri- og kystdepartementet og King Oscar for støtte til arrangementet. (Tekst hentet fra www.geitmyra.no)

Comments are closed.